Humanitarni koncert „Jedni za druge“ u Nedelji ljudskih prava – LDP Vračar

U nedelju 22. 12. 2019. godine u 12 časova, u galerijskom prostoru Opštine Vračar, održan je Humanitarni koncert i bazar „Jedni za druge“ za pomoć socijalno ugroženoj deci iz programa „Muzika nade“, kao deo programa treće Nedelje ljudskih prava na Vračaru.

 

Koncert su organizvali Udruženje muzičke umetnosti „Music Art Project“ i Gradska opština Vračar uz podršku Koalicije za dobročinstvo koju predvodi Fondacija ,,Ana i Vlade Divac”, u sklopu Projekta za unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID.

 

Na koncertu su nastupala deca iz programa „Muzika nade“, a podršku na sceni su im svojim učešćem pružili i humane mlade kolege iz osnovnih i srednjih muzičkih škola iz Beograda, kao i brojni prijatelji programa. Nakon koncerta, otvoren je Humanitarni bazar na kojem su se prodavale ručno pravljene Novogodišnje čestitke, koje su u cilju podrške svojim drugarima izradili učenici beogradskih osnovnih škola. Sav prihod od prodaje čestitki namenjen je podršci socijalno ugrožene dece iz OŠ „Branko Pešić“ u Zemunu, da nastave školovanje u okviru socijalno inkluzivnog programa „Muzika nade“.

 

Ostavite odgovor