PREDSTAVLJEN PROGRAM EVROPSKE UNIJE ZA PREDUZETNIKE, MALA I SREDNJA PREDUZEĆA – LDP Vračar

PREDSTAVLJEN PROGRAM EVROPSKE UNIJE ZA PREDUZETNIKE, MALA I SREDNJA PREDUZEĆA

Program Evropske unije za preduzetnike, mala i srednja preduzeća prezentovan je u okviru predstavljanja programa dela obeležavanja Nedelje Evrope na Vračaru.
Zainteresovani su imali priliku da se upoznaju sa projektima EU programima KOZME, Erazmus za mlade preduzetnike, kao i KOZME kredit koja omogućava povoljnije uslove za finansiranje preduzetnika, malih i srednjih preduzeća i HORIZON 2020 – instrument za mala i srednja preduzeća. Programe koji su preduzetnicima na raspolaganju, predstavile su Jovana Stanojević, Dragica Petković, kao i Biljana Glišić iz Privredne komore Srbije.
Prilikom otvaranja manifestacije, prisutnima se obratio predsednik Skupštine opštine Vračar Mihailo Grupković. „Ovim prezentacijama imamo za cilj da približimo proces evropskih integracija građanima i građankama, njenim institucijama i vrednostima, kako bi shvatili da to nije proces mimo njih, nego su to aktivnosti na koje mogu sami da utiču,“ izjavio je.
Prezentacija je realizovana u saradnji Gradske opštine Vračar i Privredne komore Srbije, sa ciljem da se preduzetnicima približe projekti koji su im na raspolaganju.

Ostavite odgovor