Lista koju predvodi dr Ristović osvojila blizu 20% glasova u Zaječaru – LDP Vračar

Izborna lista u Zaječaru koju predvodi menadžer Gradskog odbora Liberalno-demokratske partije Zaječar i član Glavnog odbora LDP-a, doktor Nenad Ristović, ostvarila je uspeh na današnjim lokalnim izborima u ovom gradu.
Pogledaj

Lista „Dr Nenad Ristović – Pobeda za naš grad“, na kojoj se pored LDP-a nalaze i predstavnici drugih građanskih i demokratskih snaga Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke i Nove stranke, osvojila je, po do sada prikupljenim podacima, blizu 20%, što nam daje optimizam da je moguće da se napravi politička alternativa koja može da se suprotstavi vladajućim strankama.
Liberalno demokratska partija je ušla u ove izbore sa željom da se napravi jasna alternativa svemu onom lošem što čini vlast i svojim rezultatom pokazala koliko je važno da se između građanskih demokratskih snaga napravi dogovor o zajedničkom delovanju.
Ovoga puta, uradili smo ono o čemu govorimo nekoliko prethodnih godina, a to je da opozicione partije moraju povesti računa o onome što građani žele i koje su njihove potrebe.

Ostavite odgovor